ClipsNBeadsXL
  Home » Veel gestelde vragen Uw klantgegevens  |  Inhoud winkelwagen  |  Afrekenen   
Categorieën
Special Price-> (40)
Speenclips basic (13)
Speenclips met Motief (27)
Houten Kralen-> (221)
Rijgmateriaal (17)
DHZ pakketjes (51)
Koopjeshoek (14)
Inspiratie (20)
Gifts
Informatie
Verzenden & retourneren
Over ons
Links
Veel gestelde vragen
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
Neem contact op
Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Veel gestelde vragen Veel gestelde vragen

Hieronder enkele veel gestelde vragen maar ook nuttige informatie!

Worden bestellingen dezelfde dag nog verzonden?
Helaas kan ik dat niet garanderen omdat ik ook nog een fulltime baan heb. De dagen waarop er wel bestellingen worden verzonden zijn: Dinsdag; Donderdagavond (koopavond); Vrijdag en Zaterdag.

Is de kleur zoals ik die zie ook wat ik ontvang?
Nee, de kleuren kunnen enigszins verschillen.

Hoe werkt de korting?
De kortingspercentages worden berekend per categorie. Je koopt dus bijv. 10 clips en krijgt dan 5% korting. Koop je 5 clips en 5 motiefclips dan krijg je geen korting omdat dat 2 verschillende categorieen zijn.

Veiligheid:
Bij clipsNbeads is veiligheid erg belangrijk. Om die reden hebben we de basic speenclips laten testen. Het gaat daarbij dan om de tests: EN-71 deel 1, EN-71 deel 3, Phthalates en Nickel Release. Ik ben heel blij te mogen melden dat de basic speenclips voor al deze tests aan de gestelde eisen voldoen. Desondanks kan een speenketting nog altijd gevaarlijk zijn en we wijzen er dan ook met klem op nooit een kind alleen te laten met een speenketting! Overigens betekent dit niet dat de overige artikelen niet veilig zijn. De overige artikelen zijn geselecteerd en opgenomen in ons assortiment omdat ze geproduceerd zijn volgens de door de EU gestelde eisen.

Waarom zou je bij ons kopen?
We selecteren onze produkten op kwaliteit en op veiligheid. Er zijn dan ook genoeg webwinkels die bijv. de houten kralen veel goedkoper verkopen. Daar is ook niets mis mee, alleen zijn deze kralen niet altijd geschikt voor gebruik in een speenketting. Dat is voor ons een belangrijke eis. Dus kopen wij niet zo goedkoop mogelijk in, maar we kopen artikelen in die veilig zijn voor gebruik in een speenketting.

Wat is de categorie Special Price?
Deze categorie is opgezet met als doel "Ons voordeel is uw voordeel"! Dankzij de trouwe klanten die bij ons blijven kopen, zijn we in staat geweest weer te investeren en rechtstreeks bij de fabriek in te kopen. Dat wil zeggen we kopen grotere aantallen in tegen een lagere inkoopsprijs maar nog steeds met dezelfde kwaliteit. Dat betekent dat ook de verkoopsprijs omlaag kan. We hopen zo snel mogelijk alle overige producten aan de categorie "Special Price" toe te voegen. Nu heeft elk voordeel een nadeel: helaas is de staffelkorting niet van toepassing op deze categorie! Verder is het ook belangrijk te melden dat de speenclips in deze categorie ong. 2 mm. kleiner zijn dan de basic speenclips en motief speenclips.
Volgende
Aanbiedingen Meer
Speenketting - Paars / Beertje
Speenketting - Paars / Beertje
5.00
3.63
Talen
Netherlands English
Valuta
About Paypal
Solution Graphics

© clipsNbeads 2009-2016